Trotinet Šareni za Decu – dezen 5

3.000 RSD

Na zalihama

Trotinet Šareni za Decu - dezen 5 3.000 RSD
x

Trotinet Šareni za Decu – Aluminijumski Ram, Podesiva Ručica, Svetleći Točkovi!

Donesite radost i avanturu u život svog deteta uz naš trotinet “Trotinet Šareni za Decu”! Ovaj visokokvalitetni trotinet dizajniran je sa posebnom pažnjom prema sigurnosti, udobnosti i zabavi vašeg mališana. Izrađen sa aluminijumskim ramom i svetlećim točkovima, ovaj trotinet će svakako postati omiljena igračka vašeg deteta. Podesiva ručica omogućuje prilagođavanje visine, dok PU točkovi garantuju glatko vožnju i stabilnost. Neka vaše dete istražuje svet oko sebe uz naš trotinet “Trotinet Šareni za Decu”!

Opis

1. Aluminijumski Ram – Izdržljivost i Lakoća

Naš trotinet ima aluminijumski ram koji kombinuje izdržljivost i lakoću. Ovaj čvrst materijal osigurava da trotinet bude dugotrajan, pružajući sigurnu vožnju vašem detetu. Takođe, aluminijumski ram omogućava lako rukovanje i jednostavno nošenje trotineta.

2. Podesiva Ručica – Prilagodljivost za Svako Detalje

Da bi trotinet bio udoban za vaše dete, opremili smo ga podesivom ručicom. Visina ručice može se lako prilagoditi u rasponu od 63cm do 87cm, što omogućava da trotinet “raste” zajedno sa vašim detetom dok raste. Ova karakteristika čini trotinet idealnim za decu različitih uzrasta.

3. Svetleći Točkovi – Dodatna Zabava i Bezbednost

Naš trotinet dolazi sa svetlećim točkovima koji će oduševiti vaše dete. Ovi šareni točkovi emituju svetlost tokom vožnje, što ne samo da čini trotinet atraktivnim, već povećava vidljivost deteta u uslovima smanjene svetlosti, pružajući dodatnu sigurnost.

4. Glatka i Stabilna Vožnja sa PU Točkovima

Trotinet “Trotinet Šareni za Decu” opremljen je PU točkovima (poliuretanskim), koji omogućavaju glatku vožnju na raznim površinama. Ovi točkovi takođe pružaju odlično prianjanje i stabilnost tokom vožnje, smanjujući rizik od pada i povreda.

5. Preporučeno Maksimalno Opterećenje i Težina

Naš trotinet je dizajniran sa preporučenim maksimalnim opterećenjem do 35kg, što znači da je pogodan za decu različitih veličina i težina. Takođe, sa težinom proizvoda od samo 3 kg, trotinet je lagan i jednostavan za upravljanje kako za dete, tako i za roditelje.

6. Dimenzije i Pakovanje

Trotinet “Trotinet Šareni za Decu” ima dimenzije 56.5×13.5x(63-87)cm. Pakovanje trotineta je praktično sa dimenzijama 60x15x28cm, što olakšava prevoz i čuvanje trotineta kada nije u upotrebi.

Najčešća pitanja

1. Da li trotinet ima podesivu ručicu? Da, trotinet “Trotinet Šareni za Decu” dolazi sa podesivom ručicom koja se može prilagoditi u rasponu od 63cm do 87cm, kako bi odgovarala različitim uzrastima dece.

2. Koliko težine trotinet može podneti? Preporučeno maksimalno opterećenje trotineta je do 35kg, što ga čini pogodnim za većinu dece.

3. Da li trotinet ima svetleće točkove? Da, trotinet je opremljen svetlećim točkovima koji stvaraju efektan vizuelni efekat

Dodatne informacije

Boje

Dezen – Šara