Dečiji trotinet od 2 godine sa sedištem – Bubamara zelena

3.500 RSD

Rasprodato

Trotinet 5u1 Bubamara za decu – 5 u 1 model koji kombinuje guralicu i trotinet, idealan za decu!

Dobrodošli u svet zabave i avanture za vaše mališane! Predstavljamo vam Trotinet 5u1 Bubamara za decu, inovativan proizvod koji omogućava vašem detetu da istražuje svet uz sigurnost i zabavu. Ovaj model trotineta je dizajniran sa pažnjom prema detaljima, pružajući izvanrednu udobnost i bezbednost dok se dete vozi na njemu. Sa svojim mnogobrojnim funkcijama i podesivim opcijama, ovaj trotinet će pratiti rast vašeg deteta i pružiti mu beskrajne trenutke sreće.

Opis

1. Višestruka namena – Guralica i trotinet u jednom!

Trotinet 5u1 Bubamara je jedinstveni model koji kombinuje funkcionalnost guralice i trotineta. Kada je vaše dete još malo, može ga koristiti kao udobnu guralicu, dok kasnije, kada nauči da stoji i vozi, lako se pretvara u trotinet koji pruža slobodu kretanja. Ova višestruka namena osigurava da će trotinet rasti zajedno sa vašim detetom.

2. Podesive opcije za savršeno prilagođavanje

Trotinet 5u1 Bubamara dolazi sa nekoliko podesivih opcija kako bi se osigurala idealna udobnost tokom vožnje. Visina sedišta može se podešavati u tri različita nivoa, omogućavajući vam da prilagodite trotinet veličini vašeg deteta. Prednja ručica-upravljač može se podesiti od 50 do 75cm, a zadnja ručica za guranje je uklonjiva, što omogućava prilagođavanje prema potrebama vašeg deteta.

3. Bezbednost na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Trotinet 5u1 Bubamara ima PVC sedište podesivo po visini, sa mogućnošću uklanjanja kako bi se prilagodilo različitim uzrastima. Takođe, trotinet je opremljen zadnjom kočnicom koja omogućava lako zaustavljanje, dok anti-slip podloga na gazištu pruža dodatnu zaštitu protiv proklizavanja. Svetleći točkovi dodaju dozu zabave i sigurnosti tokom vožnje u uslovima slabije vidljivosti.

4. Kvalitetan dizajn i dimenzije

Trotinet 5u1 Bubamara ima visokokvalitetan dizajn sa dimenzijama proizvoda od 56x13x95cm. Točkovi su dimenzija 100x27mm, pružajući stabilnost i glatko kretanje na različitim površinama. Sa preporučenim maksimalnim opterećenjem do 25kg i težinom pakovanja od 4.5kg, trotinet je pogodan za različite uzraste dece.

Dodatne informacije

Boje

Zelena