Dečiji automobil na akumulator Mercedes GLC 63 – Crveni

32.000 RSD

Rasprodato

Deciji Mercedes GLC63 AMG – Vožnja za Mlađe Velikaši!

Predstavljamo vam najnoviju senzaciju za vašu malu vozačku legendu – dečiji Mercedes GLC63 AMG! Ovaj impresivni električni automobil, licenciran od strane Mercedesa, pruža nezaboravno iskustvo vožnje za vaše mališane. Evo šta ga čini posebnim:

**Spektakularan Dizajn:** Ovaj mali Mercedes GLC63 AMG izgleda upravo kao njegov veći brat, s prepoznatljivim dizajnom i dostupan je u atraktivnim bojama – crvena, bela i plava.

**Udobno Kozno Sedište:** Vaši mališani će se osećati kao prave zvezde za volanom ovog električnog čuda. Kozno sedište pruža udobnost tokom vožnje.

**Daljinsko Upravljanje:** Roditelji, bez brige! Upravljajte vozilom putem daljinskog upravljača kako biste obezbedili sigurnu i kontrolisanu vožnju.

**Punjač i Dugotrajni Akumulator:** Sa punjenjem od 10-12 sati, vaši mališani će imati sate vožnje. Akumulator od 12V omogućava dugotrajnu zabavu.

**Funkcionalna Vrata i Rikverc Brzina:** Ova mini verzija GLC63 AMG dolazi sa vratima koja se otvaraju, omogućavajući lak ulazak i izlazak. Takođe, poseduje i rikverc brzinu za lakše manevrisanje.

**Bogat Izbor Zvukova:** Muzički volan nudi različite zvukove, omogućavajući deci da dodatno uživaju u vožnji.

**Sertifikati za Bezbednost:** Mercedes GLC63 AMG za decu ispunjava standarde bezbednosti sa sertifikatima kao što su AS CE, EN71-1/-2/-3, EMC, i EN62115.

Deciji Mercedes GLC63 AMG je idealan poklon za vašu decu – pruža im priliku da iskuse vožnju u luksuznom automobilu već u najranijem detinjstvu, uz sve potrebne mere bezbednosti i kontrolu za roditelje. Dimenzije od 115x70x55 cm omogućavaju udobno smeštanje i vožnju za decu različitog uzrasta.

Ovaj vozni Mercedes je više od igračke; to je prilika za decu da steknu iskustvo vožnje, razviju svoje veštine i osete se kao pravi mali vozači. Darujte svojoj deci nezaboravnu vožnju sa Mercedes GLC63 AMG!

Dodatne informacije

Boje

Crvena

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dečiji automobil na akumulator Mercedes GLC 63 – Crveni“