Motor na akumulatora srednja veličina plavi

8.000 RSD

Rasprodato

Motor na akumulator srednje veličine je idealan izbor za mališane koji vole avanturu i vožnju. Ovaj motor dolazi u tri različite boje: crnoj, crvenoj i plavoj, tako da svako dete može izabrati svoju omiljenu boju. Sa svojim plastičnim točkovima, ovaj motor obezbeđuje glatku i stabilnu vožnju na različitim površinama.

Motor ima tri točka, što pruža dodatnu stabilnost i ravnotežu tokom vožnje. Bezbednost je na prvom mestu, pa je motor dizajniran tako da bude izuzetno stabilan, omogućavajući deci da se osećaju sigurno dok se provozaju.

Uz motor dobijate punjivu bateriju i odgovarajući punjač, što omogućava jednostavno punjenje i dugotrajnu upotrebu. Baterija je kapaciteta 6V-7Ah, što pruža dovoljno snage za duže vožnje i zabavu. Kada se baterija isprazni, jednostavno je priključite na punjač i prepustite je da se puni za sledeću avanturu.

Jedan od uzbudljivih dodataka ovog motora su svetlosni i zvučni efekti. Deca će biti oduševljena sjajnim svetlima koja se pale tokom vožnje, dodajući dodatnu dozu zabave i realističnosti. Takođe, motor ima ugrađene zvučne efekte koji simuliraju zvuk pravog motora, čime se dete još više približava iskustvu vožnje pravog motocikla.

Montiranje ovog motora je veoma jednostavno i brzo. Uz priložene uputstva, roditelji mogu lako sastaviti motor i pripremiti ga za vožnju. Dimenzije motora su 85x40x53 cm, što je idealna veličina za decu uzrasta od 3 do 7 godina.

Motor ima neto masu od 7 kg, što ga čini dovoljno laganim za upravljanje, ali istovremeno dovoljno stabilnim da izdrži maksimalnu podržanu težinu od 25 kg. Vaše dete može uživati u vožnji bez brige o težini.

Ovaj motor na akumulator srednje veličine je savršen izbor za mališane koji žele da dožive osećaj vožnje motocikla. Sa svojom stabilnošću, sigurnošću, svetlosnim i zvučnim efektima, pružaće nezaboravne avanture i sate zabave.

Dodatne informacije

Boje

Plava