Mercedes M CLASS LICENCIRANI – crveni

33.000 RSD

Zamislite vašeg malog vozača kako se vozi u svom sopstvenom crvenom Mercedes automobilu! Ovo je automobil koji će Vaše dete oduševiti i uneti nezaboravne trenutke u njegov život. Ovaj automobil na baterije izgleda neverovatno sa svojim kožnim sedištem, a daljinsko upravljanje će roditeljima omogućiti da budu u potpunoj kontroli kada je u pitanju brzina i pravac vožnje.

Pored sigurnosnog pojasa za vezivanje, ovaj automobil ima dva elektro motora za pogon, što znači da će Vaše dete imati dovoljno snage za vožnju čak i na uzbrdicama. Mogućnost ubacivanja mp3 muzike omogućava mu da se vozi uz svoje omiljene pesme, dok će rikverc i sirena biti dodatak koji će Vaše dete obožavati.

Izrađen sa najkvalitetnijim materijalima, ovaj Mercedes automobil je savršeno konstruisan da bude siguran i pouzdan za Vaše dete. Ovaj automobil će biti idealan poklon za Vaše dete, jer će mu pružiti pravi osećaj vožnje, kao da vozi pravi automobil.

Uživajte sa svojim mališanom dok zajedno istražujete dvorište i park u svom novom Mercedes automobilu. On će obožavati osećaj da je samostalni vozač, a Vi ćete imati punu kontrolu nad njegovom sigurnošću. Ovo je idealan način da Vaše dete uživa u svom detinjstvu i da pritom stvara nezaboravne uspomene.

Mercedes M CLASS LICENCIRANI - crveni 33.000 RSD
Kako možemo da pomognemo?

Možete poručiti i telefonskim putem i putem viber aplikacije, ili zatražiti dodatne informacije.

Radno vreme

Ponedeljak – Petak 08h-16h

Očekivano vreme dostave:

Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 2 radnih dana.

KOZNO SEDISTE

MEKE GUME

Boja: crna crvena

Daljinsko upravljanje

Pojas za vezivanje.

Punjac.

Led svetla.

Prikljucak za MP3

Prikljucak za USB

Prikljucak za mikro SD karticu

Dva elektro motora 2 x 35 W

Akumulator 12v7ah

Vreme punjenja akumulatora 10 -12 sata

Vrata se otvaraju

Rikverc brzina

Sirena

Muzički volan, sa različitim zvukovima

Dimenzije: 112 X 71 X 59 cm

Sertifikati:

AS CE

EN71-1/-2/-3(THE NEWEST )

EMC

EN62115