Dečiji automobil na akumulator BMW I4 – plavi

32.000 RSD

Rasprodato

Deca će se zaljubiti u Dečiji auto na akumulator BMW I4, savršeno vozilo za male avanturiste. Ovaj luksuzni dečiji automobil nudi brojne fantastične funkcije koje će osigurati beskrajnu zabavu i sigurnost za vaše mališane.

Glavne karakteristike:

 1. Kožno sedište za luksuznu vožnju: BMW I4 dolazi sa udobnim kožnim sedištem koje će vašem detetu pružiti udobnost tokom vožnje.
 2. Meke gume za glatku vožnju: Opremljen mekim gumama, ovaj automobil osigurava glatku i tišu vožnju, čineći je udobnom i bezbednom za vaše dete.
 3. Raznolika boja: Dostupan u atraktivnim bojama poput plave i bele, ovaj automobil će privući pažnju i postati omiljeni igračak vašeg deteta.
 4. Daljinsko upravljanje: Roditelji mogu kontrolisati automobil putem daljinskog upravljača kako bi osigurali dodatnu sigurnost tokom vožnje.
 5. Pojas za vezivanje: Za dodatnu sigurnost, ovaj automobil dolazi sa pojasom za vezivanje koji će obezbediti da je vaše dete bezbedno tokom vožnje.
 6. LED svetla: LED svetla na prednjem i zadnjem delu automobila čine ga vidljivim i atraktivnim čak i tokom noći.
 7. Muzička zabava: Sa priključkom za MP3, USB i mikro SD karticom, ovaj automobil omogućava reprodukciju omiljene muzike tokom vožnje.
 8. Dva elektro motora: Sa dva elektro motora, BMW I4 pruža snažnu i bezbednu vožnju.
 9. Snažan akumulator: Opremljen akumulatorom od 12V7Ah, ovaj automobil će pružiti dugu vožnju bez potrebe za čestim punjenjem.
 10. Vrata koja se otvaraju: Realistična vrata koja se otvaraju čine vožnju još zabavnijom i realističnijom.
 11. Rikverc brzina: Ova funkcija omogućava detetu da vozi unazad, dodajući dodatni nivo zabave.
 12. Sirena: Sirena će oduševiti svako malo dete koje želi da bude pravi mali vozač.
 13. Muzički volan sa različitim zvucima: Detaljno dizajniran volan sa različitim zvucima dodaje interaktivnost i zabavu tokom vožnje.
 14. Dimenzije: Sa dimenzijama 1156745cm, ovaj automobil je savršeno prilagođen deci.
 15. Maksimalno opterećenje: BMW I4 može nositi do 30 kg, što ga čini pogodnim za decu različitih uzrasta.
 16. Sertifikati za sigurnost: Ovaj proizvod poseduje niz sertifikata koji garantuju visok nivo sigurnosti, uključujući AS CE, EN71-1/-2/-3 (najnoviji standardi), EMC i EN62115.

Najčešća pitanja i odgovori:

Pitanje 1: Koliko dugo traje punjenje akumulatora?

Odgovor: Akumulator ovog dečijeg automobila puni se u proseku 8-12 sati. Preporučujemo da prvi put napunite akumulator 12 sati kako biste obezbedili najbolje performanse.

Pitanje 2: Kako se aktivira daljinsko upravljanje?

Odgovor: Daljinsko upravljanje se aktivira putem priloženog daljinskog upravljača. Jednostavno pritisnite odgovarajuće dugme za pokretanje ili zaustavljanje automobila ili promenu brzine.

Pitanje 3: Da li ovaj automobil dolazi sa montažnim uputstvima?

Odgovor: Da, uz automobil dolaze detaljna montažna uputstva koja će vam pomoći da ga brzo i lako sastavite.

Dodatne informacije

Boje

Plava